FOTOGRAFIJA I MLADI 2020 - ONLINE IZLOŽBA!

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 30. studenoga 2020. - 12:00 to Srijeda, 30. prosinca 2020. - 12:00

Maskirani razredi u sklopu ciklusa Fotografija i mladi u partnerstvu sa MGZ

Muzej grada Zagreba (MGZ) i Centar za kulturu i informacije Maksimir (CKIM) pozivaju sve zainteresirane da pogledaju online izložbu Fotografija i mladi na temu Maskirani razred.

Projekt “Fotografija i mladi”, u partnerstvu Muzeja grada Zagreba i Centra za kulturu i informacije Maksimir održava se od 2010. i svake godine okuplja veliki broj škola sudionica projekta.

Ovogodišnja pandemijska tema je MASKIRANI RAZRED, u sklopu koje su učenici fotografirali prijatelje i nastavnike u školskom okruženju, kao i rodbinu i ljude u svom kvartu koji u ovo vrijeme pandemije „maskirani“ obavljaju svoje dnevne poslove i zadatke.

Sudjelovale su zagrebačke osnovne škole:

Centar za odgoj i obrazovanje Goljak
OŠ Antuna Gustava Matoša
OŠ Dragutina Kušlana
OŠ Fran Galović
OŠ Josipa Jurja Strossmayera
OŠ Marina Držića
OŠ Pavleka Miškine
OŠ Vugrovec - Kašina

Stručni žiri u sastavu: Tomislav Buntak, Mijo Vesović, Miljenko Gregl, Vesna Leiner i Tomislav Vuković odabrat će 3 najbolje učeničke fotografije.

Zbog pandemije, učeničke fotografije bit će izložene na online izložbi na web stranicama Muzeja grada Zagreba i Centra za kulturu i informacije Maksimir, i moći će se razgledati od 30.11. do 30.12.2020.

Najboljim fotografijama dodijelit će se 3 vrijedne nagrade, a svi mentori i učenici će dobiti zahvalnice.

U nastavku pogledajte selekciju pristiglih fotografija, a na linku pogledajte sve pristigle radove.

Radujemo se Vašem virutalnom posjetu!

Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu i dio je programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2020. godinu.