VREMEPLOV PROŠLOSTI - UPISI!

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 03. rujna 2018. - 17:00 to Ponedjeljak, 08. listopada 2018. - 17:00

Zakoračite sa nama u Vremeplov prošlosti!

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva sve zainteresirane od 5-13 godina da nam se priključe u Vremeplovu prošlosti - edukativnim likovnim radionicama koje će se održavati ponedjeljkom od 17-19 sati u MD (maloj dvorani) Centra kontinuirano tijekom školske godine (počevši od 8.10.2018.).

"Edukativne radionice za djecu će na zabavan način učiti djecu kreativno se izražavati. Tema svake radionice odnosit će se na zanimljivost iz povijesti i izume koje ćemo sami rekonstruirati i likovno obogatiti. Upoznati ćemo se sa puno genija i iznimnih kreativaca koji su svima poznati po svojem radu i idejama!

Cilj radionica je da kroz puno zabave i kreativnog likovnog stvaranja potaknemo i obogatimo dječju kreativnost na što maštovitiji način, a da se pri tome sav rad temelji na poznatim zanimljivim, čudnim, stvarnim i zabavnim činjenicama iz prošlosti!

Na radionice su dobrodošli svi od 5 do 13 godina!", kaže mlada umjetnica, voditeljica edukativne likovne radionice Marta Tuta.

Cijena radionice je 250 kn/mj. Materijali su uključeni u cijenu.
Upisati se možete od 3. rujna do 8. listopada 2018. slanjem prijave na e-adresu tomislav.vukovic@cki-m.com ili na mob. voditeljice Marte Tute 0976999240 (SMS, Whatsapp).
Za prijavu u (e-)poruci napišite ime prezime roditelja ili skrbnika, mobitel, e-mail i ime djeteta i dob. Hvala.

Radujemo vam se!