31. BOŽIĆ U CIBONI

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 26. prosinca 2019. - 20:00

Tradicionalni svečani koncert i ove je godine okupio sjajne glazbene umjetnike

Tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove je godine okupio sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i orkestar koji čine najbolji glazbenici Orkestra Kazališta Komedije pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Na 31. Božiću u Ciboni koji se tradicionalno održava 26. prosinca nastupilo je gotovo 1.000 izvođača, a božićne pjesme izvodili su Ivan Šimatović, Magdalena Bačanek, Marica Kolega, Pamela Ramljak, Lucija Stipanović, Ivan Rašić, Pero Galić, Ivan Zak, Boris Novković, Roko Blažević, Danijela Pintarić, Igor Delač, Sandra Bagarić i Marija Kuhar Šoša.

Na ovogodišnjem koncertu nastupio je i Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, Pjevačko društvo Sv. Josip iz Osijeka, Mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu Capella Jurisi brojni dječji zborovi te KUD-ovi.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održan je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja je kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenosila na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.

 

Odgovorna osoba: 
Lea Lovrenčić