ACRO BALANCE I HULA HOOP

Vrsta programa: 
Termin: 
Utorak, 01. listopada 2019. - 20:30

Usvojite nova znanja i vještine! Priključite se našim radionicama!

Acro balance i hula hoop u suradnji s Traumatic Artsom u CKIM-u!

O samim  akrobacijama bitno je reći da su jedan zanimljiv spoj umjetničkog izričaja, plesnog pokreta, same akrobacije te adrenalina pri zanimljivim 'bacačkim' tehnikama.

Prodiranje u svjesnost vlastitog tijela i pokreta možda je najbitnija komponenta ove vještine koja ju čini dodatno zanimljivom. Akrobacije mogu biti za sve voljne poigravanja u zraku, no zahtijeva upornost, redoviti trening te svakako ambiciju i entuzijazam. U okvirima radionica dob kao ni prethodna znanja nisu bitna – iako prednost imaju oni koji su se bavili nekom vrstom plesa ili gimnastike. 

Radionica hula hoop dance za početnike obuhvaća niz elemenata kako bi u što kraćem periodu početnici mogli usvojiti osnove za daljnje treninge, ali i kako bi polaznici prethodne radionice usvojili nova znanja i vještine.

Morana Čulinović je Hula hoop dance performer i Hula Hoop Love Coach. Učila je od najboljih (Deanne Love, Emma Kenna, Morgan Jenkins, Dizzy Dinamic.....), podučava djecu i odrasle hula hoop dance i druge flow rekvizite (poi, lewiwand, spinflags...). Stekla je radno iskustvo u Flowgroundu i Hoop 'n' Flow u Dubaiju i u UAE, te podučavala na konvencijama (Hrvatska hoop konvecija) a sada nastupa i podučava u Zagrebu, kao samostalni umjetnik.

Hoopove ne morate nositi, Morana ima sve potrebno za vas :)

S radom počinjemo u utorak, 1. listopada, od 20:30 do 22:00 sata.

Prijave primamo isključivo na: traumaticarts1@gmail.com.

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin