ANIMAFEST U CKIM-u

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 05. lipnja 2022. - 19:30

I ove godine smo se godine pridružili Animafestu - programu "Animafest u vašem kvartu"

U nedjelju, 5. lipnja u 19:30 sati, na otvorenom, uz Centar za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) imali ste priliku pogledati besplatne projekcije animiranih filmova u sklopu Animafesta.

Riječ je o tradicionalnom programu Svjetskog festivala animiranog filma koji je nastao u suradnji sa zagrebačkim kulturnim centrima s ciljem približavanja animacije što većem broju djece i obitelji.

U CKIM-u smo gledali Obiteljski program (5+)

 

Giuseppe / Giuseppe - Isabelle Favez

Švicarska, Francuska / 2022 / 26' 0''

Giuseppe je mali jež koji ne želi usnuti zimski san, jer ima samo jednu želju – vidjeti snijeg. Ali oprez! Kad stigne hladnoća, čuvaj se Zimskog Duha! Kažu da silazi sa svojih planina kako bi uhvatio male ježeve koji ne žele hibernirati…

 

Non-non dans l’espace / Ne-ne u svemiru

Francuska, Belgija / 2022 / 26' 0''

Tri...dva...jedan...kreni! Kraj odbrojavanja, vrijeme je za postavljanje zastave Underwood Springsa na Mjesec! U oblaku dima i iskri,Bigtoothova raketa napušta Zemljinu orbitu. Lebdeći u svemiru, Ne-Ne, Magaïveur i njihovi prijatelji jedva da imaju vremena za divljenje krajolicima prije nego što ih kiša meteora skrene s prvobitnog kursa i pošalje izravnona... nepoznat planet! Njihov susret s Ribbitom, malim zelenim stvorenjem, pretvorit će ovu svemirsku avanturu u međuplanetarnu priču o prijateljstvu.

 

Više pogledajte na http://www.animafest.hr/