BESPLATNE RADIONICE ZA DJECU - KRAP

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 29. kolovoza 2022. - 10:00 to Petak, 02. rujna 2022. - 10:00

Za djecu osnovnoškolskog uzrasta koja ostaju u gradu tijekom školskih praznika

Organiziramo besplatne radionice, uz stručno vodstvo, proširujući im interese i spoznaje o segmentima umjetnosti s kojima se ne susreću u svakodnevnim aktivnostima. Osim upoznavanja raznih umjetničkih vještina, radionice imaju i sociološki karakter jer nam je cilj kroz igru, istraživanje i stvaranje zbližiti djecu koja su iz različitih osnovnih škola i različitog uzrasta.

Kreativne radionice preko praznika djeluju već niz godina u Centru za kulturu i informacije Maksimir tako da se stvorila navika djece u kvartu i očekivanje roditelja da se tijekom školskih praznika nude edukativni i kulturni sadržaji. Također se proširila mreža stručnih suradnika koji su osposobljeni za takav vid radionica i rada s djecom te je realizacija takvog programa poželjna i potrebna. Moglo bi se reći da se stvorila tradicija održavanja radionica koje se odvijaju preko praznika u CKIM-u.

Također jedan dio polaznika sudjeluje u radionicama već nekoliko godina te se vide i vještine koje su stekli tijekom tih godina sudjelovanja.

Osim toga program je besplatan za sve polaznike i sigurno obuhvaća širi interes naših malih sugrađana i njihovih roditelja te se time potvrđuje, uz gore navedena obrazloženja, kao javna potreba u kulturi našega Grada.

Svaka radionica počinje u ponedjeljak u 10:00 sati, a završava u 12:30 sati.

Prijave na mail: udruga-pokret@udruga-pokret.hr

Svaki dan gradimo svoju priču koja se pretvara u malu predstavu koju ćemo prezentirati posljednji dan radionica.

Za svakoga ponešto uz tri voditeljice iz svakog područja. Razvijamo kreativnost kroz likovnu, dramsku i plesnu radionicu, znanstvene i povjesne teme za one koji žele znati više, a sve to upakirano u lijepo provedeno slobodno vrijeme za sve!

Jedva čekamo!

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin