DJ RADIONICE

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 06. travnja 2023. - 19:00

CKIM pokreće ciklus DJ radionica za početnike

Maštaš o karijeri DJ-a? Želiš naučiti sve tajne modernog miksanja glazbe, beatmatchinga, kako upotrebljavati efekte i loopove…

Centar za kulturu i informacije Maksimir pokreće ciklus DJ radionica za početnike namijenjen srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranim za svladavanje DJ tehnika.

Polaznici će kroz radionice koje će se tijekom ožujka i travnja održavati četvrtkom od 19 do 20 sati kroz praktični rad na osiguranim kontrolerima imati priliku svladati osnove miksanja glazbe.

Radionice će se održavati pod vodstvom Ivana Palatinuša, koordinatora programsko-tehničkih poslova CKIM-a poznatog i kao DJ „profLacPa“ koji je tijekom svoje DJ karijere nastupao na brojnim partyjima elektroničke glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu („Love Parade“/Berlin, „Brod Ljubavi“/Turneja po Jadranu, „Green Town Beats festival“ Zelina).

Iza njega su i brojna gostovanja u radijskim emisijama („House Tuner“  - Radio Zelina) te klubovima diljem Hrvatske i Europe („Ambasada Gaviola“/Izola, „Paradiso“/Dobova, „Funk“/Zagreb, „Mungos“/Zagreb, „Hacienda“/Brač, „Masters“/Slavonski Brod)

Tijekom svoje DJ karijere surađivao je s brojnim poznatim hrvatskim i stranim glazbenicima među kojima se izdvaja suradnja s Dinom Dvornikom, Cortex Thrill-om te DJ-om Evil Eddie Richards

Uz njega, radionice će voditi i gostujući predavači – etablirani hrvatski DJ-i, poznati sudionici hrvatske elektronske scene.

Po završetku radionica svi sudionici će sudjelovati na zajedničkom nastupu u velikoj dvorani Centra.

Radionice su besplatne, no broj mjesta je ograničen stoga požurite i osigurajte svoje mjesto prijavom na e-mail: davor.ivanov@cki-m.com ili na broj telefona 091 204 4248.

 

Odgovorna osoba: 
Davor Ivanov