DJ RADIONICE ZA POČETNIKE

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 02. studenoga 2023. - 19:00 to Petak, 22. prosinca 2023. - 19:00

CKIM nastavlja s ciklusom DJ radionica za početnike

Maštaš o karijeri DJ-a? Želiš naučiti sve tajne modernog miksanja glazbe, beatmatchinga, kako upotrebljavati efekte i loopove…

Centar za kulturu i informacije Maksimir nastavlja s novim ciklusom DJ radionica za početnike namijenjen srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranim za svladavanje DJ tehnika.

Polaznici će kroz radionice koje će se tijekom studenog i prosinca održavati četvrtkom od 19 do 21 sati (u dvije grupe) kroz praktični rad na osiguranim kontrolerima imati priliku svladati osnove miksanja glazbe.

Radionice će se održavati pod vodstvom Ivana Palatinuša, koordinatora programsko-tehničkih poslova CKIM-a poznatog i kao DJ „profLacPa“ koji je tijekom svoje DJ karijere nastupao na brojnim partyjima elektroničke glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu („Love Parade“/Berlin, „Brod Ljubavi“/Turneja po Jadranu, „Green Town Beats festival“ Zelina).

Iza njega su i brojna gostovanja u radijskim emisijama („House Tuner“  - Radio Zelina) te klubovima diljem Hrvatske i Europe („Ambasada Gaviola“/Izola, „Paradiso“/Dobova, „Funk“/Zagreb, „Mungos“/Zagreb, „Hacienda“/Brač, „Masters“/Slavonski Brod)

Tijekom svoje DJ karijere surađivao je s brojnim poznatim hrvatskim i stranim glazbenicima među kojima se izdvaja suradnja s Dinom Dvornikom, Cortex Thrill-om te DJ-om Evil Eddie Richards

Po završetku radionica svi sudionici će sudjelovati na zajedničkom nastupu u velikoj dvorani Centra.

Cijena tečaja (za svih 7 radionica) iznosi 50,00 EUR/376,72 HRK.

Broj mjesta je ograničen stoga požurite i osigurajte svoje mjesto prijavom na e-mail: davor.ivanov@cki-m.com ili na broj telefona 091 204 4248. Oprema za svakog sudionika je osigurana.

Odgovorna osoba: 
Davor Ivanov