HITNA OBAVIJEST GALERIJA CRTA!

Vrsta programa: 
Termin: 
Utorak, 24. travnja 2018. - 12:00

...za sve sudionike natječaja za program galerije Crta 2018.

Poštovani!

Javljamo svim izabranim umjetnicima koji su se prijavili za izlaganje u galeriji Crta u 2018. godini, da program galerije Crta nije uvršten u javne potrebe u kulturi Grada Zagreba za 2018. godinu, te Centar za kulturu i informacije Maksimir trenutno nije u mogućnosti na zadovoljavajućoj razini realizirati izložbeni program galerije Crte usvojen od Umjetničkog savjeta Crte u srpnju 2017. godine.

Nakon objave rezultata natječaja javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2018. godinu, poslali smo upit Uredu za kulturu te još uvijek čekamo odgovor, što je ujedno i razlog ovako kasnog javljanja. 

Galerija Crta se ovim putem ispričava svim sudionicima na eventualnim neugodnostima koje smo u najboljoj namjeri prouzročili kasnim javljanjem ove informacije!

Najavljujemo da ćemo program galerije Crta usvojen od Umjetničkog savjeta Crte u srpnju 2017. godine realizirati u drugom polugodištu 2018. godine u slučaju da osiguramo sredstva u narednom periodu. Ako to ne bude slučaj, program galerije Crta ćemo prijavit opet na natječaj za javne potrebe u kulturi Grada Zagreba za 2019. godinu.
O svim novostima biti ćete obaviješteni na vrijeme.

Zahvaljujemo svim sudionicima na sudjelovanju!

Vaša galerija Crta