INTERFILM

Vrsta programa: 

Produkcija igranih i dokumentarnih filmova glavna je djelatnost Interfilma

Produkcija igranih i dokumentarnih filmova danas je glavna djelatnost Interfilma. Posljednjih godina radi se sve češće i većinska ili manjinska koprodukcija.

U ponudi je i najam profesionalne opreme za filmsko i televizijsko snimanje i osvjetljenje, snimanje slike i zvuka vlastitom opremom, izbor lokacija za snimanje, organizacija snimanja i montaža.

Djelatnici Interfilma produkcijskom se djelatnošću bave još od osamdesetih godina. Radeći u eminentnim filmskim produkcijama, akumulirali su iskustvo na temelju kojega 6.11.1990. godine osnivanju vlastitu producentsku kuću.

U početku produciraju promotivne i glazbene spotove te namjenske filmove. Kasnije slijede dokumentarni filmovi, TV drame, serije i različit TV program.

 1996. samostalno producira svoj prvi igrani film "Božić u Beču", a njegova filmografija danas uključuje više od 20 dugometražnih igranih filmova nagrađivanih na festivalima u zemlji u inozemstvu, dvadesetak dokumentarnih filmova, te humoristične TV-serije "Bitange i princeze" i "Zakon!". 

Više o INTERFILMU:

http://www.interfilm.hr/icms/show.php?page=913