IZLOŽBA "ŠPANCIRAMO ZAGREBOM"

Vrsta programa: 
Termin: 
Srijeda, 25. kolovoza 2021. (All day) to Ponedjeljak, 13. rujna 2021. (All day)

Ove godine domaćin izložbe je Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba „Španciramo Zagrebom“ održava se u galerijskom prostoru „Idealan grad“, u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Zagreb, od 25.08. do 13.09. 2021. godine.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su „HLD“, „Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“ i „UŽS Plavo svjetlo“.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, u partnerstvu s drugim centrima za kulturu grada Zagreba naziva „Španciramo Zagrebom“, gdje se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste.

Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Ove godine domaćin izložbe je Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, što je nastavak suradnje Centra za kulturu i informacije Maksimir kao nositelja Programa likovnog amaterizma i drugih kulturnih institucija grada Zagreba.

Pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb.

Službenog otvorenja izložbe, zbog pandemije virusa Covid 19, nije bilo.

Izložba se može razgledati radnim danom od 9:00 do 19:00 sati.

Odgovorna osoba: 
Vladimir Đerek