IZLOŽBA KIPARSKO SLIKARSKIH RADIONICA ZA 3. DOB

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 28. listopada 2021. - 13:00 to Ponedjeljak, 08. studenoga 2021. - 13:00

Ovogodišnjom završnom izložbom prikazali smo jedan segment radova

Pozivamo vas na razgledavanje izložbe polaznika kiparsko slikarskih radionica za 3. dob u Centar za kulturu i informacije Maksimir.

Zbog situacije izazvane korona virusom, kiparsko slikarske radionice za treću dob održale su se na otvorenom u parku Maksimir.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera na otvorenom polaznicima se kroz individualni pristup te kreativni proces stvaranja omogućilo razvoj vlastitih ideja i potencijala. 

Eksperimentirajući raznim tehnikama u kombinaciji s određenim motivima polaznici su uspješno usvojili bitne smjernice likovnosti te ostvarili odlične rezultate pa ih se mora svakako i pohvaliti. 

Sve tehnike i načini rada bili su prilagođeni radu na otvorenom u parku Maksimir.

Slobodu oblikovanja i likovnog stvaranja polaznici su izrazili koristeći boju i plohu. Odabirom boje, nanosa i teksture poticao se proces gledanja i individualnost.

Polaznici su imali priliku stvarati i prema načinu rada priznatih umjetnika i impresionista što je vidljivo i u radovima. 

Ovogodišnjom završnom izložbom polaznika kiparsko slikarskih radionica za treću dob, Centra za kulturu i informacije Maksimir, prikazali smo jedan segment radova koje su polaznici sami odabrali i kojim bi završili naše ugodno i uspiješno druženje u parku Maksimir. 

Polaznici kiparski slikarskih radionica za treću dob: Irena Anderson, Ivanka Grgurić, Nada Jakir, Ivančica Salaj Obelić, Lovorka Perković, Ljubica Tartaglia, Sanja Vuković 

Voditeljica: Lora Elezović

Radove možete pogledati u nastavku kao i na našoj facebook stranici 

https://hr-hr.facebook.com/centarza.kulturumaksimir/

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin