IZLOŽBA NA CESTI 2016.

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 10. studenoga 2016. - 11:00

Partnerski projekt CKIM i Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu

Partnerski projekt Centra za kulturu i informacije Maksimir i Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu – Izložba na cesti, nastavlja i 2016. godine predstavljati radove apsolvenata i alumnija ALU.

Cilj projekta Izložba na cesti je približiti kreativni likovni izričaj građanima od procesa nastanka do predstavljanja široj javnosti, izvan uobičajenih galerijskih ili muzejskih prostora. Takav pristup omogućava afirmaciju kreativnog djelovanja i izražavanja kroz neposredni kontakt sa likovnim djelom, ali također upućuje zainteresirane pojedince na umjetničke visokoobrazovne ustanove.

Likovna akcija na otvorenom održala se nasuprot glavnog ulaza u Park Maksimir od 10. do 12. studenoga 2016. godine, a studentski radovi na velikim panoima 2x3 metra će se moći razgledati do kraja travnja 2017. godine. 

U likovnoj akciji sudjelovali su studenti i alumni: Domagoj Rogina, Vida Meić, Mihael Klančić, Iva Zagoda, Nikica Jurković, Matea Šiprak, Lora Elezović, Iva Miloloža, Dario Uroić, Tea Pranjić, Martina Majcen, Mia Matijević, Andrea Žuljević, Jelena Kovačev, Valerija Djanješić, Eva Herceg, Pavao Bužančić, Zdenko Mikša i Kristina Kovačić.

ONLINE IZLOŽBU intervencije u prostoru možete pogledati klikom na vezu.

Veza na članak projekta Izložba na cesti 2015.

Odgovorna osoba: 
Tomislav Vuković
Voditelj programa: 
Tomislav Vuković i Tomislav Buntak