KRAP 2015.- kreativne zimske radionice

Vrsta programa: 
Termin: 
Srijeda, 07. siječnja 2015. - 10:00

Završene su besplatne kreativne radionice za vrijeme zimskih školskih praznika za djecu osnovnoškolskog uzrasta sa temom "Krap i Krapići".

U suradnji s Udrugom Pokret održale su se kreativne radionice za vrijeme zimskih školskih praznika pod nazivom KRAP s temom "Krap i Krapići". Radionice su namijenjene djeci uzrasta od 7 do 14 godina koja za vrijeme praznika ostaju u Zagrebu. 
U srijedu 07. siječnja 2015. godine u 10.00 sati u velikoj i maloj dvorani Centra za kulturu i informacije (Švrcova 18) krenuli su s radom likovno-plesno-dramske radionice pod stručnim vodstvom suradnika/voditelja. Koncept se bazirao na stvaranju male kazališne predstave u kojoj su polaznici radionica aktivni sudionici/izvođači.
Cilj je kroz igru, istraživanje i stvaranje stjecati vještine i znanja iz pojedinih područja umjetnosti te sagledati cjelinu umjetničkog procesa i upoznati se s fazama realizacije istog. 
KRAP animira djecu kvalitetnim sadržajima proširujući im interese i spoznaje o segmentima umjetnosti s kojima se ne susreću u svakodnevnim aktivnostima. Osim edukativnog radionice imaju i sociološki karakter i važne su za onaj dio dječje populacije koja većinu praznika provode u Zagrebu.
RADIONICE SU BILE BESLPATNE I OTVORENE ZA JAVNOST. 

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin