KULTURA BLA BLA BLA

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 18. rujna 2021. (All day)

Manifestacija je otkazana zbog tehničkih poteškoća

Dragi naši, unatoč tome što bi nam se sunce još i smilovalo, zemlja jutros ipak nije bila dovoljno suha za naše napuhance. Na našu veliku žalost, primorani smo otkazati manifestaciju Kultura Bla Bla Bla koja se trebala održati danas u 14 sati u parku iza Centra za kulturu i infomacije Maksimir.

Žao nam je što zbog tehničkih poteškoća na koje nismo mogli utjecati, moramo otkazati Kulturu Bla Bla Bla, no ne budite tužni jer za vas uskoro pripremamo nova iznenađenja i brojne kulturno-zabavno-rekreativne programe!!!


 

Planiramo ukazati na po život važnu potrebu za kretanjem, s posebnim naglaskom na građane s posebnim potrebama i djecu s poteškoćama u razvoju.

Po prvi put obilježavamo europski tjedan mobilnosti čija je ovogodišnja tema „Sigurno i zdravo uz održivu mobilnost“, uz glavni slogan „Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!“

U suradnji s Pagotent d.o.o., u parku iza Centra će vas čekati PagoLand igraonica, odnosno napuhanci koji se ističu interaktivnim segmentima.

Uz zajedničku igru cijele obitelji u PagoLand Parku, čime naglašavamo važnost kretanja, svojim cirkuskim vještinama će nas zabavljati iz Udruge Trycicle Trauma, a veselje će djeci donijeti i Crveni nosovi. Cijeli događaj će glazbom upotpuniti Simfonijski orkestar mladih SO DO - EL SISTEMA.

Programi su besplatni, a korištenje PagoLand igraonice naplaćivat će se po promotivnoj cijeni.

Odgovorna osoba: 
Tim CKIM-a