KULTURA BLABLABLA

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 14. rujna 2019. - 16:00 to Nedjelja, 15. rujna 2019. - 21:00

CKIM organizira dane kulture u kvartu u sklopu kojih možete čuti i vidjeti koncerte,
plesne i akrobatske nastupe, likovne akcije na otvorenom, kao i sudjelovati u panel diskusijama, demonstracijama, likovnim radionicama i sportsko rekreativnim sadržajima!

Centar za kulturu i informacije Maksimir (CKIM), Švarcova 18,  poziva Vas u subotu i nedjelju 14. i 15. rujna 2019. godine od 16 do 21 sat na manifestaciju pod nazivom KULTURA BlaBlaBla koja će se održati na otvorenom u parku iza zgrade CKIM-a.

Za vikend smo za Vas priredili bogat program!

U subotu od 16 sati ne propustite akrobatske nastupe Traumatic Arts i Tricycle Traume, plesnu Udrugu Pokret, koncert Simfonijskog orkestra mladih SO DO - El Sistema Hrvatska, demostraciju karatea Zagrebačkog karate saveza, likovne radionice, radionice plesa na svili, sportsko-rekreativne sadržaje (SRU Bukovac – Maksimir, ping pong, šah, igre na otvorenom, izviđači...), periodične nastupe zračnih i cirkuskih vještina, oslikavanje murala na zgradi Centra.
Za kraj programa atraktivni koncerta Ricarda Luquea i prijatelja.  

U nedjelju od 16 sati ne propustite predstavu Tricycle Traume „Mala noćna mora“, radionicu oslikavanja lica, nastup plesne Udruge Pokret i folklornih ansambala, likovne radionice, periodične nastupe zračnih i cirkuskih vještina, bogatu ponudu tradicijskih sadržaja.
U 19 sati Nina Kraljić, Dunja Knebl i band Kololira održat će koncert pod nazivom „Pjesme s one strane vremena“, a nakon koncerta slijedi razgovor i druženje sa umjetnicima.

Programe će popratiti bogata ponuda tradicijskih sadržaja, domaćih proizvoda, ručnih radova, nakita, hrane i pića…

Program je besplatan i otvoren za javnost.

Svi ste pozvani!
Dobro nam došli!

Voditelj programa: 
Voditelji radionica i djelatnici CKIM-a