LIKOVNA RADIONICA ZA TREĆU DOB 2015./2016.

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 11. travnja 2016. - 10:00

Likovne radionice privremeno prestaju s radom!

Likovna radionica privremeno prestaje s radom! Radionica pod nazivom SLIKAJ, UŽIVAJ, OSJETI namijenjena je populaciji treće životne dobi s mogućnošću primanja svih zainteresiranih i otvorenih za istraživanje kroz likovnost.

Riječ je o radionici crtanja i slikanja, odnosno prolaska kroz sve crtačke i slikarske tehnike, ovisno o stupnju likovnog obrazovanja, afinitetima i željama polaznika. Naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku, buđenju kreativnosti, razvoju potencijala, stjecanju vještina i stvaranju dobrog osjećaja. Voditelj kroz zajednički rad, na temelju kreativnosti, angažiranosti i otvorenosti eksperimentiranju pokušava ući u senzibilitet svakog polaznika, te ga na temelju toga usmjeravati.

Tako se polaznici povezuju s onim što nose u sebi i uživaju u kreativnom procesu stvaranja. Kroz ugodnu i inspirativnu atmosferu u grupi stvara se blizak odnos voditelja i polaznika. Polaznici radionica dobivaju uvid u našu svjetsku modernu i suvremenu umjetnost. Prate se izložbe i organizira slikanje u pejzažu. Članovi likovne grupe osnovali su likovnu udrugu Angeliceo. Organiziraju skupne i samostalne izložbe, a radovi se izlažu i na Smotri likovnog stvaralaštva amatera grada Zagreba čiji je organizator Centar. 

Prijavite se voditeljici prof. Gordani Meštrović na mob. 099 7009 730 ili na mail: goga.mestrovic@gmail.com

 

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin