MAKSIMIRSKI EKO-KALENAR 2014. - DAN KAZALIŠTA

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 27. ožujka 2014. - 19:30

Svečano s Teatrom Gavran za međunarodni Dan kazališta! Komedija Mire Gavrana Hotel Babilon opet u Zagrebu - u CKI Maksimir

Međunarodni dan kazališta u CKI Maksimir ove će se godine obilježiti na poseban način – komedijom Mire Gavrana Hotel Babilon u kojoj će jednako uživati srednjoškolska i studentska mladež, a i odrasli.

U komediji Hotel Babilon pojavljuje se 11 lica koja pričaju neobičnu priču o ljubavi koja se dogodila u ljetnim mjesecima u malom dalmatinskom gradu između slovačke turistkinje Zuzane Kollarove i lokalnog zavodnika, recepcionara jakše Hektorovića zvanog Dalmatiner...

Kad profesionalni zavodnik odbaci naivnu djevojku, u nastupu ljubomore dogodit će se pokušaj ubojstva. Nakon toga na sudu će se uz oštećenika i okrivljenu naći i brojni svjedoci (Mećimurka, talijan, bosanka, Njemica...) čiji će iskazi u mozaičnoj strukturi plastičnog i humornog pripovijedanja iznjedriti pred gledatelje ovu neobičnu rašomansku priču.

Svih jedanaest uloga u ovoj komediji igra Mladena Gavran, dodirujući krajnje rubove glumačkog umijeća i teatarske transformacije.

Predstavu je režirala Aida Bukvić, za kostime je odgovorna Marija Šarić-Ban, za scenu Mladen Domaš, a za glazbu Mate Matišić.

Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju ulaznica.

Informacije na e-adresu: zdenka.djerdj@cki-m.com i radnim danima od 9-16 sati na tel. 01 2442 193, 095 9044 280 (Zdenka Đerđ)

Odgovorna osoba: 
Zdenka Đerđ
Voditelj programa: 
Zdenka Đerđ