NAUČI I UŽIVAJ U HIP HOP-U 2014./2015.

Vrsta programa: 
Termin: 
Utorak, 14. siječnja 2014. - 16:30

Plesna skupina CKIM-a osvojila 2. mjesto na međunarodnom plesnom natjecanju

Plesna skupina Centra za kulturu i informacije Maksimir osvojila je visoko 2. mjesto na međunarodnom plesnom natjecanju "Dance fest" u Novom sadu! 
 
DANCE FEST NOVI SAD može se pohvaliti kao jedan od rijetkih plesnih festivala u Europi koji svojim sudionicima osigurava priznanja koja izazivaju posebnu pažnju i poštovanje. Ove godine je sudjelovao iznimno velik broj plesača iz 19 zemalja Europe i Afrike tako da je ukupan broj sudionika bio skoro 3500 što je privuklo preko 4000 gledatelja.
 
Uzrast sudionika kretao se od 3 do 30 godina, a bio je zastupljen velik broj plesova kao što su: klasičan, moderan i jazz balet, akro plesovi, etno/nacionalni plesovi, mjuzikl, Hip hop, Break dance, Electro dance i drugi.
 
Naša plesna skupina D Vision osvojila je visoko 2. mjesto! Čestitamo!
 
Vas pozivamo da se priključite i postanete dio plesne edukacije mladih u Centru za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18). Rad na treninzima, improvizacija i osvještavanje tijela značajno je sredstvo cjelokupnog razvoja mlade ličnosti.
 
Edukacija se odvija po dobnim skupinama: juniorska i seniorska. Grupa za početnike koja se kroz plesne tehnike i treninge priprema za naprednu grupu, tijekom godine dosegne mogućnost nastupa na smotrama, manifestacijama i susretima s drugim plesnim skupinama te međunarodnim festivalima suvremenog plesa tijekom godine.
 
Termini: 
 
utorkom i četvrtkom od 17.00 do 18.00 (mala dvorana)
 
utorkom i četvrtkom od 20.00 do 21.00 (mala dvorana)
 
utorkom i četvrtkom od 19.00 do 22.00 sata (velika dvorana)
 
Voditeljica programa je Dijana Hržić, plesni pedagog, aktivna članica zagrebačke plesne scene. Za pitanja i upise voditeljicu kontaktirajte na broj: 098 871 555. Mjesečna cijena je 200 kuna. 
 
Veselimo vam se!

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin
Voditelj programa: 
Dijana Hržić