ODRŽANE 11. MAKSIMIRSKE JESENI

Vrsta programa: 
Termin: 
Srijeda, 10. rujna 2014. - 09:30

Održana 11. Maksimirska jesen za osobe starije životne dobi u Parku Maksimir.

10. rujna 2014. u Parku Maksmir od 9.30 do 15.30 sati održala se 11. Maksimirska jesen.

11. Maksimirska jesen  je sportsko-rekreacijska, kulturno-umjetnička i zdravstveno-prevetivna manifestacija za osobe starije životne dobi.

Organizatori događanja su Društvo za športsku rekreaciju Maksimir, Dom za starije i nemoćne osobe Maksimir, Centar za kulturu i informacije Maksimir, Javna ustanova maksimir, Projekt Gerontološki centar Maksmir, Matica umirovljenika Maksimir, ZOO vrt Maksimir, ribolovno društvo Bukovac i Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve". Pokrovitelji manifestacije su gradolnačelnik Grada Zagreba i Vijeće gradske četvrti Maksimir. 

Bogat i zanimljiv kulturno-umjetnički i zabavni program umirovljenika iz raznih krajeva Hrvatske održala se na velikoj pozornici Parka Maksimir. Moglo se i zaplesati, zapjevati, a čitav dan se natjecalo u zabavnim sportskim disciplinama, sudjelovalo u likovnom stvaralaštvu zajedno sa članovima udruga programa likovnog amaterizma Grada Zagreba, uživalo u jutru poezije u paviljonu Jeka, poslužilo se brojnim zdravstveno-preventivnim programima kao što su mjerenje krvnog tlaka, pregled vida, sluha i dr., pogledati razne kreativne radionice, razgledati izložbu likovnih uradaka umirovljenika, uz ulaznicu za taj dan sudionici mogli su besplatno razgledati ZOO vrt te se upoznati sa brojnim zanimljivim, inovativnim i kreativnim načinima provođenja slobodnog vremena umirovljenika. 

Proveli smo kvalitetno jedan ranojesenski dan u Parku Maksimir kroz druženje s umirovljenicima iz raznih krajeva Hrvatski!

MANIFESTACIJA JE BILA  BESPLATNA I OTVORENA ZA JAVNOST.

Odgovorna osoba: 
Tomislav Vuković
Voditelj programa: 
Irja Kren