PAROVI

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 20. listopada 2016. - 18:00

S komedijom PAROVI Gavran četvrti put polijeće iz CKIM-a

Komedija Parovi Mire Gavrana prva je ansambl-predstava u proteklih četrnaest godina djelovanja Teatra Gavran. Predstavu igra šestero sjajnih glumaca, odnosno tri muško-ženska para – koji se nalaze u posve  različitim životnim situacijama. Parovi se susreću u vrijeme ljeta, u zajedničkim prostorima kuće za odmor najstarijih supružnika, koji unajmljuju  apartmane mlađim supružnicima i tek zaručenima, mladiću i djevojci. Majstorski oblikovani karakteri i dijalozi jednako su zanimljivi u duo igrama muško-ženskih te muških odnosno ženskih parova kao i u skupnim scenama. Tako će aktualne, suvremene priče - virtuozno odigrane nekoga nasmijati, nekoga rastužiti, ali  zasigurno – nikoga neće ostaviti ravnodušnim.   

U predstavi su vlasnici apartmana Mladena Gavran i Ivica Jončić, supružnici Ana Vilenica i Ivan Glowatzky te zaručnici Sara Moser i Jakov Gavran.

Predstavu režira Robert Raponja, scenu i kostime kreira Jasmina Pacek a scenski pokret Sanela Janković Marušić. Za izbor glazbe i oblikovanje tona odgovoran je Neven Zebić, za svjetlo Mario Vnučec, a za šminku Zdenka Mihelj.