PRETPREMIJERA KOMEDIJE MIRE GAVRANA "SVE O ŽENAMA"

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 19. veljače 2018. - 18:00

Poslije pedeset premijera diljem svijeta Sve o ženama ponovno se igra u Hrvatskoj!

Nakon pedeset premijera diljem svijeta i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, komedija Sve o ženama najizvođeniji je Gavranov dramski tekst koji se ponovno igra u Hrvatskoj u produkciji Teatra Gavran. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. glumila  u praizvedbi ove komedije u zagrebačkom Epilog Teatru.

Odgovor na pitanje što je toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama od Buinos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Prištine, Novosibirska, Bangalorea... nalazi se u samom tekstu, u kojem se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča: Samo prijateljice, Karijera, Ljubav, Vrtić i Dom umirovljenika. Izazov je to za glumačke bravurozne transformacije triju odnosno četiriju glumica – izabrane na audiciji od njih 70-tak. To su Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk / Katarina Arbanas. Tako svaka glumica igra pet posve različitih likova u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj jedinstvenoj priči koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za kostime i šminku odgovorna je Iva Šimunović Lisak, za scenu Eda Tutić, a za koreografiju mačevanja Jakov Gavran. Tekst i glazbu songova Moja mama i Čokolada potpisuje Hana Huljić, a Ana Vilenica songa Lajkaj me. Izbor glazbe i oblikovatelj tona je Neven Zebić, dok je oblikovatelj svjetla Mario Vnučec – obojica su stalni suradnici Teatra Gavran

Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju ulaznica!

Zbog ograničenoga broja mjesta molimo zainteresirane da se jave najkasnije do subote, 17. veljače 2018. Zdenki Đerđ na tel. brojeve 095/9044 280, 01/2442 193 ili na e-adresu zdenka.djerdj@cki-m.com.