RAZBIJ PREDRASUDE, POLOŽI ISPIT IZ TOLERANCIJE

Vrsta programa: 
Termin: 
Petak, 20. listopada 2023. - 13:45

Ciklus radionica za srednjoškolce namijenjen je učenicima zagrebačkih srednjih škola

Kroz stručno vodstvo psihologa/sociologa te uz interakciju s predstavnicima udruga koje se bave promicanjem ljudskih prava, ciklus radionica za cilj ima razbijanje predrasuda koje srednjoškolci imaju o pojedinim diskriminiranim skupinama društva te promicanje tolerancije, kritičkog razmišljanja i prihvaćanja različitosti.

Radionica koja će se održati u petak, 20.10. u 13:45 sati posvećena je mentalnom zdravlju, a održati će je članovi udruge Ludruga, koja se bavi psihičkim zdravljem u zajednici.

Zagrebačkim srednjoškolcima predavanje će održati:

Vlatka Ročić Petak, predsjednica udruge, sociologinja-voditeljica projekata, kvalificirana za pružanje sveobuhvatne peer podrške u multidisciplinarnom mobilnom timu i na individualnoj osnovi, trenerica budućih edukatora i trenera za pružanje peer podrške.

Ksenija Kapelj, dopredsjednica udruge, koordinatorica projektnih aktivnosti, kvalificirana za pružanje sveobuhvatne peer podrške u multidisciplinarnom mobilnom timu i na individualnoj osnovi, trenerica budućih edukatora i trenera za pružanje peer podrške

Robert Janeš, stručni suradnik, kvalificiran za pružanje sveobuhvatne peer podrške u multidisciplinarnom mobilnom timu i na individualnoj osnovi, trener budućih edukatora i trenera za pružanje peer podrške

Radionica namijenjena srednjoškolcima otvorena je za sve građane. 

Odgovorna osoba: 
Davor Ivanov