TERGUM d.o.o.

Vrsta programa: 

Tvrtka je specijalizirana za učenje engleskog jezika djece od 3 do 7 godina

Tergum d.o.o. je tvrtka osnovana 2008. godine sa svrhom provođenja kvalitetnih tečajeva za one koji žele učiti engleski jezik ili poboljšati znanje engleskog kao drugog jezika.

Tečajeve provodi Lesley Dudley, profesorica engleskog jezika i književnosti kojoj je engleski materinji jezik . Završila je Kings College University, London i Cambridge Language School. 

Tergum je specijaliziran za učenje engleskog jezika za djecu od 3 do 7 godina, ali i za usavršavanje stručnog znanja za područja poslovne, diplomatske i političke komunikacije. Uz tečajeve učenja engleskog jezika, Tergum d.o.o. realizira i jedinstvenu radionicu na englesko-hrvatskom jeziku za roditelje i bebe do 3 godine starosti. Program radionica je zajednička aktivnost roditelja i beba kojom se uz pjevanje tradicionalnih hrvatskih i engleskih dječjih pjesmica, te dječjih priča razvija pozitivan učinak na razvoj djece i njihova sposobnost prihvaćanja stranih riječi u toj najranijoj dobi. Radionice su interaktivne i edukativne, uz pjesmu, igru i ples razvijaju se motoričke sposobnosti djece tako rane dobi. Glazba i ples razvija koordinaciju ruku i nogu. Također razvijaju vještine korištenja boja pa uz crtež oblikuju riječ na stranom jeziku. Ove radionice omogućavaju pripremu mališana za odlazak u vrtić i njihovu lakšu socijalizaciju u novoj sredini, bez roditeljske nazočnosti.

Tergum d.o.o. povezuje lokalnu zajednicu, domicilno stanovništvo i strance koji žive i rade u Hrvatskoj kroz učenje engleskog jezika od nulte godine života do najstarije dobi.