TRI SOPRANA ONE - OPERNA RAPSODIJA

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 12. veljače 2023. - 20:00

Najljepše arije iz opera, opereta i mjuzikla

Povodom Valentinova trio „Tri soprana ONE“ nastupit će u Centru za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18 te na koncertu „Operna rapsodija“ izvesti neke od najljepših arija iz opera, opereta i mjuzikla. 

Očekuju vas svima dobro poznate melodije iz opera Carmen i Traviata, ali i opereta i mjzuzikla kao što su "Jalta, Jalta", "Grofica Marica" i "Spli'ski akvarel". 

Ulaznice po cijeni od 5 EUR-a /37,67 kuna prodaju se na blagajni CKIM-a (isključivo za gotovinu) sat vremena prije početka koncerta. 

Rezervacije ulaznica na e-mail: prodaja@cki-m.com.

Tri soprana ONE čine: Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel. Diplomu su stekle na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a povezuje ih činjenica da su zaposlene u Zboru Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Ostvarile su uloge u operama Nikola Šubić Zrinjski, Čarobna frula, Carmen, Ljubavni napitak... i imaju godine scenskog iskustva iza sebe.
 
Kao trio djeluju od početka 2019. godine, a od tada su ostvarile brojne nastupe. Neki od njih su: Koncert u Klovićevim dvorima, Gala Božićni koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu kao gošće tenoru Ivi Gamulinu Gianniju, zatim adventski koncerti na Trgu bana Josipa Jelačića, u Petrinji, Zlataru, Mariji Gorici, Kulturnom centru Dubrava, Brdovcu, Nacionalnom Sveučilištu Sesvete, Samoboru, Kulturnom centru Susedgrad... zatim Ljetna turneju 2022.godine koja je započela koncertom u Okrugu Gornjem, potom na Šolti, Visu i Komiži, te završila koncertom na Festivalu komorne glazbe u Čakovcu. Valja spomenuti i  koncert povodom Dana grada u Rovinju gdje nastupaju kao glavna točka večeri.

 

Odgovorna osoba: 
Davor Ivanov