UPRAVLJANJE SVOJIM VREMENOM

Vrsta programa: 
Termin: 
Srijeda, 21. svibnja 2014. - 18:00

Otkrijte svoju unutarnju snagu, nađite ravnotežu i naučite upravljati vlastitim vremenom!

U suradnji s Centrom za duhovni razvoj Brahma Kumaris, pozivamo vas u Centar za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) na multimedijska događanja!

U srijedu, 19. ožujka 2014. godine u 18 sati - "Misli koje liječe"!    
 
Saznajte više o suptilnoj duhovnoj snazi koja je svima prirođena. Postanite svjesni snage našeg uma jer tako postajemo sposobni odvojiti se od svega što se tijelu događa, te osloboditi um za novu zanimljivu iscjeljujuću kreaciju.
 
U srijedu 30. travnja 2014. godine u 18 sati - "Unutarnja ravnoteža - što je to?"!
 
Unutarnja ravnoteža u životu prije svega znači znati koristiti svoje unutrašnje vrijednosti i vrline komplementarno, tako da jedna nadopunjuje drugu u savršenom omjeru. Dođite i saznajte više!
 
 
U srijedu, 21. svibnja 2014. godine u 18 sati - "Upravljanje svojim vremenom"!
 
Promotrit ćemo važne aspkete vremena, dovesti ga bliže sebi, posegnuti za naočalama uvida, istražiti nove mogućnosti, ostaviti obeshrabrenost..
 
 
Za sve informacije kontaktirajte Sandru Slovenc Vojvodić koja vodi tečajeve osobnog samorazvoja, uključujući tečaj meditacije i pozitivnog mišljenja u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris te programa Vrijednosti u zdravstvu britanske zaklade za globalno zdravlje. Kontakt broj: 099 2182 080.   
 
Ulaz slobodan! Veselimo vam se!

Voditelj programa: 
Sandra Slovenc Vojvodić