VIKEND S EMMOM

Vrsta programa: 
Termin: 
Petak, 09. lipnja 2023. - 20:00

Pozivamo vas na kazališne večeri u CKIM

Pozivamo vas 9. i 10. lipnja u 20 sati u Centar za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) na kazališne večeri posvećene propitivanju nezgodnih, ali nepredvidivih životnih situacija usko vezanih uz pojam emancipacije koji je vodilja Kazališne družine EMMA osnovane 2020. godine od strane akademskih glumica Tee Šimić i Martine Mandek. 
 
Imaginarna Emma reprezentativni je sinonim za uspješnu mladu ženu koja je slobodu u vidu snažne osobnosti kao obrambenog mehanizma pronašla crpeći pouke iz angažiranih kazališnih predstava postavljenih na scenu Centra za kulturu i informacije Maksimir (CKIM). 
 
9.6. Monodramu Bukača koju možete pogledati, nastala prema istoimenoj knjizi Martine Mlinarević. 

10.6. neverbalni duet On i Ona, na koji vas pozivamo, obilježen odnosom anksiozne slikarice i depresivnog pisca imaju za zadatak na ženstveno-šarmantan, ali studiozan način interpretirati značenje emancipacije te podići samopouzdanje i ohrabriti pravilno vrednovanje vlastitog značaja i odnosa s najbližima, ali i poslužiti kao predložak za raspravu s prijateljima i drugim bliskim osobama. 
 
Ulaznice za Vikend s EMMOM moguće je nabaviti u sustavu Entrio po promotivnoj cijeni: 

https://www.entrio.hr/en/event/vikend-s-emmom-14283 ili u CKIM-u sat vremena prije početka predstave (isključivo u gotovini).
 
Vidimo se!

Odgovorna osoba: 
Dijana Bolanča