YOGA I PILATES

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 10. svibnja 2018. - 20:15

Program je kreiran je kao kompletan i efikasan trening u kojem se pilates principi spajaju s joga filozofijom! Svakog utorka i četvrtka od 20:15 do 21:30! 

Program nastao kombinacijom joge i pilatesa, kreiran je kao kompletan i efikasan trening u kojem se pilates principi spajaju s joga filozofijom. Sastoji od položaja tijela, vježbi disanja i relaksacije iz joge te vježbi snage, izdržljivosti i istezanja, karakterističnih za pilates.

 

Pokret je po svojoj prirodi kontinuiran; u svakodnevnom životu pokreti su međusobno povezani i nikada nisu fragmentirani ili izolirani. Na taj način planirane su i sekvence vježbi, kako bi vježbači postepeno napredovali i imali gladak, neprekinuti slijed pokreta. Izvođen na takav način, trening unaprijeđuje ravnotežu, kontrolu i koordinaciju, a uz pravilan način disanja i tehnike osvještavanja i opuštanja tijela umanjuje se razina stresa te pospješuje rad unutarnjih organa što blagotvorno djeluje na cijeli psihofizički sustav.

 

Vježba se u maloj grupi što omogućava da se svakom polazniku pristupi individualno što dovodi do bržih rezultata

Za vježbanje vam je potrebna udobna odjeća i mali ručnik; vježba se bosih nogu ili u čarapama

Prostirke za vježbanje možete posuditi u centru

Preporučljivo je ne jesti obilan obrok minimalno sat i pol prije vježbanja

Programu se mogu priključiti svi, bez obzira na spol, dob i tjelesnu konstituciju, kao i prethodno iskustvo

Ako povedete partnera, prijatelja, člana obitelji ili nekog vama dragog, ostvarujete 50% popusta na članarinu za tekući mjesec

U slučaju da niste u mogućnosti redovno pohađati satove u danim terminima, u dogovoru s voditeljicom možete prebaciti preostale sate na sljedeći mjesec.

 

Termini: utorak i četvrtak, 20:15 do 21:30

Mjesečna članarina: 250 kn (8 dolazaka)

Drop in sat: 50 kn

Voditeljica: Iva-Martina Bašić, certificirani instruktor yoge i pilatesa